Rózsaszín Elefánt

Horeca Social Media

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

A Tanácsadás egyszeri megbízás, amely a meglévő oldalaid optimalizálásából áll (Facebook, Insta, Google Cégem, Tripadvisor és a saját weboldalad) Ezen kívül a mai trendeknek megfelelően átalakítjuk az italkínálatot és igény esetén megtaláljuk az ideális beszállító partnert is a forgalomnövekedés érdekében.

Social media oldalak kezelése

Bízd ránk a közösségi media oldalaid kezelését! A rendszeres, minőségi posztok ma már elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás működéséhez! Nem kell többet gondolkoznod azon, hogy ma mit posztolj, mi megtervezzük és közzétesszük tartalmaidat, sőt még a felmerülő kérdéseket, kommenteket is megválaszoljuk ​

Értékelésgyűjtés

Előzd be a versenytársaid, szerezz szuper értékeléseket, hogy az új vendégek könnyebben rád találjanak! Mi ebben segítünk a Facebook/Google/Tripadvisor felületein!

NFC

Amennyiben szeretnéd tehermentesíteni kollégáidat, akkor neked ajánljuk az NFC chippel ellátott asztali kommunikációnkat, aki a láthatatlan robotpincéred. Biztos lehetsz benne, hogy a többek között a konyhafőnök ajánlata minden vendégedhez eljut, ráadásul azonnal értékelni is tudják vállalkozásodat.

Weboldal kezelés

Elkészítjük, vagy frissítjük meglévő weboldalak az igényed szerint. Fontos, hogy mindig megbízhatóan naprakész információkat nyújtsunk a vendégeknek, erre pedig a legjobb módszer egy szuperül felépített weboldal.

Italkínálat kialakítása

Segítünk összeállítani az új, minden igényeknek megfelelő italkínálatot, hiszen hazai és nemzetközi szinten 20 éve követjük a fogyasztási szokásokat. Az új italkínálathoz igény szerint megkeressük a számodra legalkalmasabb beszállító partnert is!

Staff training

Személyre szabott tanácsadást és tréninget vállalunk a személyzet részére. Szakembereink segítenek felderíteni a hibákat, elakadásokat mely a vendégek számának csökkenéséhez is vezethet.

Tripadvisor

Regisztrálunk a Tripadvisor oldalra, kezeljük vendéglátóhelyed adatait, frissítjük az aktuális tartalmakat és értékelésre ösztönözzük a vendégeidet.

Scroll to Top