Rózsaszín Elefánt

Horeca Social Media

Azt csináljuk, amit szeretünk!

Kreatív HoReCa tanácsadó és social media ügynökség vagyunk.

Célunk, hogy segítsünk a vendéglátó egységed online jelenlétét felvirágoztatni, melynek köszönhetően a vendégek könnyebben rád találhatnak és megismerhetnek.

Munkánkból adódóan, több mint 20 éve napi szinten kapcsolatban állunk a vendéglátóhelyek tulajdonosaival, üzletvezetőivel, ezáltal tapasztalatunk a magyar piacon egyedülállónak mondható.

Tudjuk, hogy a vendéglátást üzemeltetőknek az idő drága kincs, és nincs idejük a Google, Tripadvisor vagy éppen a social media oldalak kezelésére, kreatív tartalomgyártásra.

Az online platformokon történő megjelenéseknek óriási jelentősége van a vendégkör bővítése és a hűség megtartása szempontjából.

Ezért vagyunk mi, a Rózsaszín Elefánt!

Segítünk kialakítani az új italkínálatot, felfrissítjük a weboldalt és átvállaljuk a social media jelenlét növelésének feladatát, hogy te nyugodtan foglalkozhass a vendégeiddel és az üzletmeneted fejlesztésével. 


Professzionális kapcsolattartás, már több mint 20 éve

20+ év tapasztalat

  • 1998-tól országosan sales és marketing tevékenységeket végezünk a vendéglátásban 
  • Az alkoholos italok népszerűsítése és értékesítése mellett feladatunk megszólítani és edukálni a fogyasztókat 
  • A 2000-es évek elején a szórakozóhelyeken elképzelhetetlen volt a szombat este hostess promóciók nélkül, melyek megszervezésében és lebonyolításában fontos szerepünk volt.

2000+ vendéglátóhely

  • 20 éve alatt több ezer megállapodást kötöttünk Pécstől Miskolcig, Szegedtől Sopronig, kávézóktól az olasz éttermekig, diszkóktól a romkocsmákig,       fesztiváloktól a fine dining helyekig, szállodáktól a food truck-okig
  • megtanultuk, hogy minden partnerünknek másra van szüksége, hiszen nincs két egyforma vállalkozás. Ebben hiszünk és 100%-ban ezt képviseljük!

3000+ online aktivitás

  • A 2000-es évek elején a vendéglátók a PestiEst-en keresztül kommunikáltak a célcsoportjukkal  
  • a digitális világban már elképzelhetetlen, hogy egy vendéglátóhely vagy szálloda ne legyen jelen az online térben
  • az elmúlt években több ezer Facebook és Instagram poszttal növeltük egy-egy oldal népszerűségét, ezáltal megannyi üzenetet juttatunk célba. 

Online kapcsolattartás 
a környezetvédelem érdekében

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel a mindennapos kapcsolattartást online végezzük. Ennek köszönhetően szeretnénk elérni a jóval kisebb környezeti terhelést.

Vállalkozásunk mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkenjen az ökológiai lábnyom. A digitális térben már nincs szükség papírra és festékre, ráadásul szállítanunk sem kell.

Célunk, hogy a vállalkozásunk ökológiai lábnyoma zéró legyen.
Segíts te is egy fenntartható világ létrehozásában!

Scroll to Top